DTP OG KREATIVT LAYOUT

Vores DTP-specialister sørger for, at oversættelse, layout og grafisk design går op i højere enhed. Når vi oversætter dine manualer, brochure og kataloger til et eller flere sprog, har du også mulighed for at bestille trykklare filer ved levering

AUDIOVISUELLE TJENESTER

Audiovisuelle tjenester, transskription, tekstning og indtaling til din virksomhed. Vi til byder de mest effektive oversættelsesløsninger til audiovisuelt materiale, og giver dig adgang til vores globale netværk af specialister i transskription, tekstning og indtaling

DOKUMENT OVERSÆTTELSE

Vi garanterer altid højt kvalitet og hurtig levering. Alle vores oversættere er uddannet på kandidatniveau eller tilsvarende, har stor professionel erfaring og oversætter altid kun til deres modersmål.

Professionel oversættelse for din virksomhed

– vi nedbryder sprogbarrierer med korrekt oversættelse. 

FULDT OVERBLIK OG NEM HÅNDTERING

Vores integrerede system gør det nemt for dig at sende og modtage dine opgaver, at få en pris på din oversættelse samt at bevare et godt overblik over alle dine opgaver, så du kan holde styr på processen og budgettet. Herigennem har du ligeledes mulighed for at få interessante rapporter over blandt andet dit forbrug, genbrug af oversættelser osv.

FLERE SPROGET SEO-OVERSÆTTELSE

Da dine kunder træffer købsbeslutninger ud fra de oplysninger de finder på internettet, er det vigtigt, at din virksomheds hjemmeside kommer fra i søgeresultaterne, når en potentiel kunde søger efter dine produkter – ikke kun på ét sprog, men på samtlige sprog.

LOKALISERING

Generelt set betyder lokalisering at lave om på en tekst, så den passer til lokale forhold. For eksempel er det ofte ikke nok blot at oversætte en kontrakt; kontrakten skal også efterses i forhold til lokale love og regulativer. Vi giver dig adgang til vores globale netværk af juridiske eksperter.

Copyrighting

Copyright- eller på dansk ophavsret -er det regelsæt, som beskytter “værker”. Vi laver: Patenter, Brugsmodeller, Varemærkerettigheder, Designrettigheder.

Statsautoriserede translatører

Til tekster som er faglige eller litterære finder vi den translatør, der emnemæssigt er mest fortrolig med det specifikke område. Lingo Pilot leverer efter aftale slutproduktet som scannet PDF file eller/og som fysisk tekstark.

 

Ring mig op

Autoriseret oversættelse

ISO 9001 og 17100 Certification er den nye internationalt anerkendte standard for oversættelsesindustrien, dækkende over de essentielle processer der hører med til at levere en oversættelsesservice.

 

Ring mig op

STATSAUTORISEREDE TOLKE

lingo Pilot er et professionelt tolke- og translatørbureau som tilbyder tolkning til både private og offentlige myndigheder og til erhverv. Afhængigt af dit behov kan vi både hjælpe med at levere tolke som kan udføre; simultantolkning, konsekutiv tolkning eller hvisketolkning.

Ring mig op

Vores kunder

Dokumentoversættelse

Document oversættelse er en fælles betegnelse for alle typer af juridiske, tekniske eller lægefaglige dokumenter.  Der er derfor flere underkategorier, som kommer skrevet I  adskillige former, længder og sværhedsgrader. Læs mere om underkategorier her.

Ring nu:+4571993334

Erhvervsoversættelse

Med erhvervsoversættelse fokuserer vi gennem oversættelse af marketing-tekster på at hjælpe virksomheder med at nå videre ud over den danske grænse. Vi hjælper med at skabe et skarpt og korrekt sprog.

Ring nu:+4571993334

Audio & Tekst

Uanset om du arbejder med e-learning eller globale reklamefilm, så finder vi den stemme, der gør en forskel for dit projekt. Vi benytter de nyste teknologier, processer og kvalitetsmetoder til at optimere vores færdigheder og samarbejdsevner for at sikre, at du får et resultat, der over dine forventninger – og til en rimelig pris.

Ring nu:+4571993334

0
23

Års erfaring

0
1589

Oversættere

0
98000

Kunder Serviceret

0
87

Lande